Communicatie

Hiernaast vind je alle belangrijke communicatie over het Peter Benoitpark. Het meest recente staat steeds bovenaan.

Nieuwsbericht

Verhuisdozen : Nu er al verhuizen staan gepland, begint ook de start van de verdeling van verhuisdozen. Verhuis je binnenkort? Dan kan je met Aya een afspraak maken om je verhuisdozen te komen afhalen in het Peter Benoitpark. Het pakket bestaat uit 40 dozen, je moet tekenen voor ontvangst van de dozen. Bijkomend willen we ook nog even benadrukken dat we nog volop bezig zijn met het vergelijken van verhuisfirma’s, het heeft dus geen zin om Drietakt te bellen voor informatie over de verhuis door SNMH want we hebben geen samenwerking met hen. Je bent natuurlijk wel vrij om de verhuis zelf te regelen (waarvoor je een verhuispremie krijgt) en dan kan je zelf eender welke firma contacteren.

Link

Nieuwsbericht

Eerste toewijzingen voor huurders blauwe blok : Er zijn al enkele huurders die hebben gekozen voor een verhuis binnen ons bestaand patrimonium. Sommigen hebben al een aanbod gekregen en hebben dit ook al aanvaard, dit wil zeggen dat er in februari al gestart zal worden met hun verhuis. Wie ook interesse heeft in een verhuis binnen ons aanbod van huidige woningen, kan bij dienst Verhuring (Lisa) hun vorkeuren komen aanpassen. Meer informatie hierover kan je krijgen bij Aya.

Link

Nieuwsbericht

Plannen van de nieuwbouwprojecten : Intussen liggen er plannen van de nieuwbouwprojecten in het tijdelijk kantoor van Aya. Wil je ze graag eens komen bekijken, dan ben je welkom op de openingsuren of maak hiervoor een afspraak met Aya.

Link

Nieuwsbericht

start van de huisbezoeken! Bovendien is er ook belangrijk nieuws: de blauwe blok wordt eerst gerenoveerd. Dit betekent dat de huurders van de blauwe blok in de loop van najaar 2020 moeten verhuizen.
Dit werd via posters bekend gemaakt in de appartementsblokken.
Er is ook een verhuisbrochure, Aya deelt deze uit tijdens de huisbezoeken zodat ze alles goed kan bespreken met de huurders.
Deze brochure geldt voor de huurders die in 2020 al zullen verhuizen.

Link

Nieuwsbericht

we houden 2 infovergaderingen over het nieuws van de renovatie.
Nadien krijgen alle huurders een infobrief en de kans om een afspraak te maken met Aya voor het huisbezoek.

Link