SNMH Logo


10/09/2018 - 18 gezinnen mochten de sleutel in ontvangst nemen van de nieuwe appartementen in de Bruin De Beerlaan De twee huizen zullen vanaf 1 oktober verhuurd worden. D... meer>

25/06/2018 - Op 30/8/2017 moest het Reynaertpark tijdelijk afscheid nemen van één van haar trouwe bewoners: het beeld Reinaert de Vos van de hand van Albert De Smedt werd ... meer>


1784 SOCIALE HUURWONINGEN IN SINT-NIKLAAS

15/10/2018 - Reeds 453 gezinnen gebruiken ondergrondse afvalcontainers.

Na de huurders uit het Peter Benoitpark, Bobijnhof en Leopold II- laan, Daliaweg en Madeliefjesdreef in 2017, krijgen nu ook de bewoners van het Reynaertpark ondergrondse afvalcontainers.

De SNMH kiest voor deze overschakeling vanaf 5 oktober. Praktisch verandert er voor de huurder niet veel. In plaats van je afval in het containerlokaal te deponeren, kan je dit nu doen in de ondergrondse afvalcontainers die op 3 plaatsen in het Reynaertpark te vinden zijn.

Alle huurders van het Reynaertpark werden uitgenodigd op de SNMH. In groepen kregen zij uitleg van een medewerker van MIWA rond de werking van de ondergrondse afvalcontainers. Ook de sorteerregels werden nog eens uitgelegd. Want ook bij dit systeem blijft sorteren belangrijk. Hoe beter je sorteert, hoe minder je betaalt!

Na de sessie kregen ze hun badge mee naar huis die ze nodig hebben om de ondergrondse afvalcontainers te kunnen gebruiken.

Meer info op het gratis infonummer 0800 98 003


Een defect aan uw woning melden ? Gebruik de knop "Een herstelling aanvragen" rechtsboven deze pagina
Copyright © Keysoft-Solutions | IT by Dirk Verelst