Tijdelijk sociaal kantoor in het Peter Benoitpark

Velen zijn intussen al op de hoogte van de aankomende renovatiewerken en de bijhorende verhuis van het Peter Benoitpark. Onze maatschappelijk werker doet bij alle huurders een individueel huisbezoek om de situatie per huurder te bekijken en om te luisteren naar de voorkeuren van de huurders. Soms zijn er nadien nog vragen of hebben de huurders gewoon even nood aan een extra babbeltje over de verhuis, daarom
heeft de SNMH een tijdelijk sociaal kantoor geopend in een leegstaand appartement in Peter Benoitpark 21. Dit is in de blauwe blok op de 5de verdieping.

Op 6 november was de eerste openingsdag en meer dan 30 huurders kwamen die dag eens een kijkje nemen. Het is fijn als er zo een grote opkomst is.
Ook Marie-Louise die 28 jaar lang in het appartement nummer 21 heeft gewoond en pas vorig jaar verhuisde, kwam met een fier gevoel kijken: haar woning die nu een sociaal kantoor is! Het behangpapier in het appartement was nog dat van Marie-Louise! Er was zelfs een boeketje bloemen omdat ze het erg waardeert dat de SNMH zoveel tijd spendeert om naar de bezorgdheden en vragen te luisteren van de bewoners. Een leuke en mooie attentie. Dankjewel Marie-Louise!
Op die openingsdag kwamen er al veel leuke anekdotes naar boven. Zo werd er bijvoorbeeld vroeger via lichten in het ziekenhuis gecommuniceerd naar het Peter Benoitpark. Leuk om al die verhalen te horen.

Het kantoor werd opgevrolijkt met foto’s uit de oude doos. Nuttige informatie rond verhuizen is er beschikbaar. Kom dus zeker eens langs!

De openingsdagen worden steeds per flyer gecommuniceerd. Je kan ook altijd Aya contacteren (03/780.58.47 of socialedienst@snmh.be) voor meer informatie.

http://snmh.be/Patrimonium/Groep?code=127
Vorig NieuwsberichtNieuws uit de Clementwijk !
Volgend NieuwsberichtDe nieuwe huurprijsberekening komt eraan !