Nieuwe huurders van Daliaweg–Madeliefjesdreef krijgen brandpreventie.

De 28 nieuwe huurders van Daliaweg–Madleliefjesdreef werden op 19 juni ontvangen op de SNMH. De opkomst was een groot succes. De huurders kregen een woordje uitleg rond de werking en de verwachtingen van de SNMH. Want goede afspraken maken goede vrienden.
Aansluitend op de actualiteit rond de brand in een Londens flatgebouw werd er tijdens deze bewonersvergadering door de brandweer een boeiende uiteenzetting gegeven rond brandpreventie. Wat moeten we doen bij brand en wat zeker niet? Hoe kan je brand vermijden? Welk noodnummer kan je overal bellen? Op al deze vragen kregen de bewoners een antwoord.
De bewoners konden ook kennismaken met de wijkagent Silvie De Bock. Zij benadrukte de huurders dat ze bij de politie steeds terecht kunnen met hun vragen en dat zij nauw zal toezien dat alles in de wijk vlotjes gaat verlopen. Zij zal heel vaak in de wijk aanwezig zijn.
De huurders hadden ook nog de tijd om al hun vragen te stellen aan de aanwezige medewerkers van de SNMH en de huurdersraad.
Tot slot werden ook nog de huurmappen verdeeld. Deze mappen bevatten alle informatie en documenten om nieuwe huurders wegwijs te maken in onze huisvestingsmaatschappij.


http://www.snmh.be/GebouwGroepen.aspx?id=9003
Vorig NieuwsberichtNieuwe bloemen in de Bloemenwijk
Volgend NieuwsberichtDe SNMH krijgt felicitaties van de minister