Nieuwe bloemen in de Bloemenwijk

14 madeliefjes en 14 dalia’s staan symbool voor de 2 x 14 nieuwe appartementen die de SNMH bouwde in respectievelijk Madeliefjesdreef en Daliaweg.
Tussen deze 2 blokken ligt een open grasveld met zitheuvel en banken, die een uitnodiging zijn om er gezellig te picknicken. Door de Vlaamse huisvesting werd nieuwe wegenis aangelegd die aan de stad werd overgedragen. Deze nieuwe infrastructuur ontsluit de 28 nieuwe appartementen. Rustig wonen in een groene omgeving, dicht bij het centrum. Dankzij een lift zijn 26 appartementen ook vlot bereikbaar als trappen moeilijk worden. Er zijn 4 appartementen aangepast voor rolstoelgebruikers.
Een kleine receptie werd georganiseerd zodat bestuurders, personeelsleden, mensen van de huurdersraad en genodigden van de stad het geslaagd project konden bezoeken. Vanaf 28 april krijgen de nieuwe huurders hun huissleutel.
Een bloemengeur kan de geur van vers bezet- en metselwerk gaan vervangen. Genieten van een nieuw bloemstuk in de oude bloemenwijk die dateert vanuit het interbellum.

http://www.snmh.be/GebouwGroep.aspx?id=160&source=9%2F30%2F34
Vorig NieuwsberichtHuisreglement en website vernieuwd
Volgend NieuwsberichtNieuwe huurders van Daliaweg–Madeliefjesdreef krijgen brandpreventie.