Huisreglement en website vernieuwd

Tegelijkertijd lanceren wij op 4 mei het nieuw huisreglement en de opgefriste website.

Gebruikers van de website vinden er nuttige informatie over het patrimonium, korte berichten over het reilen en zeilen bij de SNMH, plaats op de wachtlijst voor een woning, en -nieuw- het raadplegen van enkele van de gewenste opties voor de aangevraagde woongelegenheid.

Speciaal voor de kandidaat-huurders is de link om zijn plaats op de wachtlijst op te vragen, prominent op de beginpagina geplaatst. Alleen al vorig jaar werd er meer dan 9000 keer hiernaar gesurft.

Het nieuw huisreglement werd in een boekje gebundeld en bij enkel zittende huurder aan huis gebracht. Voor de nieuwe huurders steekt het huisreglement als bijlage bij het huurcontract en wordt het mee geregistreerd.

Het huisreglement is een lijst van afspraken tussen huurder en verhuurder, de SNMH. Wij hebben ervoor gekozen deze afspraken uitgebreid op te sommen. Duidelijk, zonder volledig te kunnen zijn. De principes voor deze afspraken zijn nog steeds dezelfde: respect voor de woning, respect voor de buren, potje breken is potje betalen.

De belangrijkste wijziging tegenover het vroegere huisreglement is de toelating voor het houden van huisdieren in appartementen. Voor een specifiek aantal appartementen is het toegelaten om één hond te houden, onder strikte voorwaarden. De integrale tekst van deze beslissing van de Raad van Bestuur is meegestuurd aan de zittende huurders en staat op de website.

Wij wensen u veel surf- en leesgenot.

http://www.snmh.be/HuurdersQAHuisdieren.aspx
Vorig NieuwsberichtHuisvuilzakken verdwijnen uit het straatbeeld.
Volgend NieuwsberichtNieuwe bloemen in de Bloemenwijk