Huisvuilzakken verdwijnen uit het straatbeeld.

Vanaf mei 2017 kunnen de bewoners van zowel de Daliaweg- Madeliefjesdreef als ook van het Peter Benoitpark hun afval niet langer deponeren in de gewone huisvuilzakken of in het containerlokaal. Op deze beide sites wordt er overgeschakeld naar ondergrondse containers. Hierdoor moeten de bewoners hun afval niet meer te stockeren in hun woning tot de volgende ophaalbeurt. Bovendien betaalt elke bewoner voor zijn eigen afval, niet meer of niet minder.
Op 18 en 19 april organiseerde de SNMH, in samenwerking met de MIWA, bewonersvergaderingen voor de betrokken huurders. Er werd door de medewerkers van MIWA een woordje uitleg gegeven rond de werking en het gebruik van de afvalcontainers. Tijdens deze infosessies kregen de bewoners hun badge om de afvalcontainers te kunnen gebruiken en ook nog een extra flyer met de sorteerregels.
Voor de nieuwe bewoners van de Daliaweg- Madeliefjesdreef was het een eerste kennismaking met de huisvestingsmaatschappij. Er werd een extra woordje uitleg gegeven door de directeur waarbij de nadruk lag op respect. Goeie afspraken zorgen voor een mooie samenwerking tussen de bewoners en de SNMH.

http://www.miwa.be/
Vorig NieuwsberichtOnder het motto 'gluren bij de buren'..
Volgend NieuwsberichtHuisreglement en website vernieuwd