Voetballen in het Reynaertpark

De Sint-Niklase Maatschappij voor de Huisvesting hield een bevraging bij de bewoners van het Reynaertpark over de binnentuin en het tennisveld van het Reynaertpark in samenwerking met de jeugddienst van de stad Sint-Niklaas en de buurtwerking. Deze binnentuin wordt heel weinig gebuikt door de kinderen van het Reynaertpark.
Uit de bevraging bleek dat de kinderen graag voetbalgoaltjes hadden en de volwassenen kozen dan weer voor zitbanken.
Er is vanuit SNMH beslist om 2 voetbalgoaltjes aan te kopen en op het grasveld te plaatsen. Ook worden er nog zitbanken geplaatst. Dit komt de sociale contacten tussen de bewoners ten goede.
Cyriel Dessers, speler van Sporting Lokeren, de officiële aftrap gegeven. De pretcamionet was ook de hele naliddag aanwezig om er samen met de kinderen een heuse spelnamiddag van te maken. Aan de bewoners werd de bevraging nog verder toegelicht en zij kregen opnieuw de mogelijkheid om ideeën aan te brengen. Er werden drankjes en paaseitjes aan de kinderen uitgedeeld.
Het was een geslaagd evenement met een talrijke opkomst van zowel kinderen als volwassenen. Alle kinderen konden samen met voetballer van Sporting Lokeren op de foto en hij deelde handtekeningen uit. Als kers op de taart speelde Cyriel Dessers, samen met zijn ploegmaat Nathan Mingiede en de kinderen een voetbalmatch. De kinderen hebben een onvergetelijke namiddag beleefd! Dank aan de jeugddienst van de stad Sint-Niklaas en de buurtwerking om dit samen mogelijk te maken.
Nu de goaltjes in de tuin staan en de zitbankjes onderweg zijn, kunnen de bewoners op een zonnige dag gezellig in de binnentuin vertoeven!


http://jeugd.sint-niklaas.be/jeugd
Vorig NieuwsberichtDaliaweg wordt gerenoveerd!
Volgend NieuwsberichtDe SNMH investeert in dakisolatie.