Tevreden huurders in Beenaertwijk

De bewoners van de Beenaertwijk hebben onlangs bezoek gekregen van enkele medewerkers van de administratie, de technische dienst en sociale dienst van de SNMH. De meeste huurders wonen daar sinds de zomer van 2014. Tijd om eens te luisteren wat de bewoners vinden van hun nieuwe woning.
Het merendeel van de bewoners was zeer tevreden, en vond dit een goed initiatief. De huurders vonden het leuk om eens te kunnen tonen dat zij de woning “onderhouden als een goede huisvader”. Bovendien hadden zij nu de mogelijkheid om ook hun vragen of bekommernissen aan de medewerkers te stellen. Het was een boeiende interactie tussen de huurders en de medewerkers van de SNMH. Het heeft meerdere bewoners aangezet om extra aandacht te besteden aan de netheid van de terrassen, het onderhoud van de gangen en de eigen woning.
Waar nodig werd het poetsschema en het intern huisreglement toegelicht. De medewerkers van de SNMH wezen op het gevaar voor schimmel indien verwarming en verluchting niet goed gebeuren.
Alle nieuwbouw van de SNMH voldoet aan de strengste normen inzake isolatie en milieu-normen. Daarom werd nogmaals toelichting gegeven bij de handleiding voor de verwarmings- en verluchtingsinstallatie. Het juiste gebruik van deze technische uitrusting zorgt immers voor een gezond binnenklimaat.
Bij dit bezoek hebben ook enkele bewoners hun belangstelling voor deelname aan de huurdersraad laten horen.
Deze actie werd goed onthaald door de bewoners en is dus voor herhaling vatbaar voor zowel de huurders als voor de medewerkers van de SNMH! Mogelijks in de nieuwbouw van de Watermolenwijk.


Vorig NieuwsberichtHet project Daliaweg – Madeliefjesdreef is uit de startblokken.
Volgend NieuwsberichtDe SNMH verkoopt te renoveren woningen