SNMH Logo

Nieuwsbericht...

31/03/2016  -  Daliaweg wordt gerenoveerd!

De appartementen in deze rustige, groene wijk zijn gebouwd in de jaren ’70. Zij zijn aan een grondige renovatie toe, maar deze kan niet gebeuren als het appartement is bewoond. Bij renovatie krijgt het appartement een nieuwe open keuken, een volledig betegelde badkamer met douche, nieuwe vloeren en een nieuwe verwarmingsketel op gas.

Daarom vond er in de Daliaweg een bezoekmoment plaats. De buurtbewoners uit de wijk konden een volledig gerenoveerd appartement bezichtigen, want zij krijgen nu de kans om bij voorrang te verhuizen naar deze gerenoveerde appartementen. Op deze manier hebben de andere huurders een beter beeld gekregen over de renovatiewerken die plaatsvinden in hun wijk.

Voor deze gelegenheid werd dit appartement tijdelijk bemeubeld. De meubels werden gehuurd bij den Azalee . De bezoekers kregen een drankje met gebak aangeboden. Er werd een rondleiding gegeven door de architecte.

Het was een geslaagde opkomst met veel positieve reacties. De verbouwingswerken vielen bij iedereen in de smaak. Voor de nieuwe bewoonster van het appartement was het een ideale gelegenheid om haar nieuwe buren al te leren kennen.

Copyright © Keysoft-Solutions | IT by Dirk Verelst